Kerst tip: Puntige ballerina’s

Modeklassiekers in een nieuw jasje. Eén daarvan is de ballerina, maar dan in de stijl van 2013 of moeten we zeggen 2014? Ballerina’s met een punt zijn helemaal hot en een goede vervanging van de high heel tijdens de feestdagen. Dus laat je inspireren en ga voor een sophisticated flatje tijdens Kerst en Oud & Nieuw.

To the point

Wie zegt dat platte schoenen niet elegant kunnen zijn, heeft het mis! De punt ballerina is een makkelijke en bovendien comfortabele manier van stylish en fashionable! Designers als Jimmy Choo en Nicholas Kirkwood, beide fan van de high heel, snappen de waarde van een goede platte schoen. Perfect voor een casual-chique off duty look en voor iedereen toegankelijk. Zij introduceren in december verschillende modellen ballerina’s. Ga voor royal blue bij Kirkwood of metallic bij Jimmy Choo. Maar ook bij de modeketens kun je punt ballerina’s heel goed shoppen. Topshop en River Island hebben leuke exemplaren in de collectie.

Kerst tip: Puntige ballerina’s. Lees hier alles over onze kerst tip: Puntige ballerina’s. Vervang je high heels en andere hoge hakken voor pointy flats.

Styling tips

Combineer met een fake fur jasje, Little Black Dress, stijlvolle flaphoed en natuurlijk een glittertje hier en een glimmertje daar en je bent helemaal klaar voor het nieuwe jaar!