Afzaklaarzen: shoe musthave

Slouch boots: weinigen kunnen het hebben. Deze schoenen, die bekend staan als afzaklaarzen, zijn terug van weggeweest. Diverse winkelketens hebben dit item in hun assortiment opgenomen, waardoor we er niet meer omheen kunnen: de afzaklaarzen are here to stay! 

Afzaklaarzen

Afzaklaarzen zijn een eighties uitvinding, waar veel vrouwen dankbaar voor zijn. De schoenen staan werkelijk waar bij alles, mits je ze goed combineert. Afzaklaarzen worden vaak casual gedragen: een paar slouch boots, skinny jeans en een leren jas en je bent ready to go. 

Voor de zomer

Als het iets warmer is kun je de laarzen dragen met een leuk jurkje. Omdat afzaklaarzen rond je benen heen ‘hangen’ is het niet erg als het paar niet helemaal strak om je benen heen zit. Vrouwen met dunne benen moeten uitkijken: ga op zoek naar een mooie pasvorm. Laarzen die niet goed zitten, doen niks goeds voor je figuur. 

Musthave

Luxe en comfort: de twee basiselementen van een paar afzaklaarzen. Gezien bij celebs als Jessica Alba, Hilary Duff, Kate Moss en Gisele Bündchen, zijn deze schoenen een goede musthave voor de winter. Een mooie investering is het ook: eenmaal een paar gekocht, wil je heel lang niks anders meer dragen!