Kelim Boots

Een nieuwe rage? Boots met een Perzisch tapijtje er omheen gewikkeld! Alle gekheid op een stokje; de Kelim Boots zien er geweldig uit en veroveren menig harten van Shoejunks. Ze zijn razend populair en floreren de modeblogs. Een Kelim Boot is een stukje handwerk en uniek door het gebruik van de handgeweven kilim (kelim op zijn Nederlands) gecombineerd met fijn leer. De voor de laarzen gebruikte kelims zijn afkomstig uit Marokko. Schaf je jezelf een paar Kelim Boots aan dan krijgt je een uniek paar laarzen waar je gegarandeerd een statement mee maakt. Geen paar is gelijk door de gebruikte kelims en daardoor uniek en origineel!

Kilim boots

Hebben? Op Kilim Boots kun je een keuze maken uit een aantal modellen en patronen. Naast boots zijn er ook leuke tassen. Maar ook kun je gaan voor de kelim boots van Kiboots. Benieuwd wat je kunt verwachten op de site van Kilimboots? Kijk hieronder eens naar een paar van de leukste modellen. Al deze modellen kosten € 109,95 en tassen kosten € 69,95.

Alles over Kelim Boots. Lees hier over Kelim Boots en ontdek alle modellen van deze laarzen voorzien van een Perzisch design. Uniek en origineel!

Alles over Kelim Boots. Lees hier over Kelim Boots en ontdek alle modellen van deze laarzen voorzien van een Perzisch design. Uniek en origineel!Alles over Kelim Boots. Lees hier over Kelim Boots en ontdek alle modellen van deze laarzen voorzien van een Perzisch design. Uniek en origineel!Alles over Kelim Boots. Lees hier over Kelim Boots en ontdek alle modellen van deze laarzen voorzien van een Perzisch design. Uniek en origineel!

Gratis verzending

Bestel je Kilim Boots of een bag dan wordt deze gratis aan je verzonden.  Artikelen kunnen geruild of geretourneerd worden. Hiervoor geldt dat verzendkosten voor je eigen rekening zijn. Ruilen en retourneren binnen 7 dagen. Artikelen gekocht in de uitverkoop kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Wat is kelim?

Een kelim is een handgeweven tapijt met ingewikkelde of geometrische patronen, meestal afkomstig uit het oosten, de Balkan tot Pakistan. Kelims zijn waarschijnlijk de vroegste vorm van tapijtkunst. Het meest bijzondere aan de weeftechniek is dat de patronen aan beide zijden gelijk is, er is dus geen voor- of achterkant. Kelims worden gebruikt als vloer- of wandkleed. De gebruikte materialen zijn wol en katoen.