Kardashian Kollection binnenkort te koop bij de Bijenkorf

De Kardashian Kollection is enige tijd geleden al internationaal gegaan, maar komt nu ook naar Nederland! Eerder schreven we al over Khloe die op 16 november een bezoek brengt aan Amsterdam voor de introductie van de Kardashian Kollection. De kledinglijn van de zussen Kim, Kourtney en Khloe is wereldwijd populair, maar gelukkig kunnen nu ook de Nederlandse Fashionjunks er bij lopen als de Kardashians!

Uit eigen hand

De Kardashian Kollection is geheel ontworpen door Kim, Kourtney en Khloe en bevatten items die de zussen zelf ook dragen. Regelmatig worden de Kardashians gespot in hun eigen creaties en mixen en matchen erop los. Zo combineren ze geregeld een item uit eigen collectie met diverse designerstukken.

Collectie

Tot de collectie behoren onder andere strakke jurkjes en rokjes voor dames met curves, stylish jumpsuits en getailleerde blazers. Kortom, stijlvolle, statement items geheel in de stijl van de Kardashians! Dus wil je er net zo uitzien als befaamde zussen? Dan hoef je gelukkig niet meer lang te wachten.

Wanneer de lijn online verkrijgbaar is via de Bijenkorf is nog niet bekend, maar wij houden jullie natuurlijk op de hoogte!