H&M lanceert collectie van Minju Kim

De jonge en getalenteerde ontwerpster Minju Kim sleepte eerder dit jaar de Dear My Friend de H&M Design Award 2013 in de wacht. De ontwerpster van Zuid-Koreaanse komaf ontwierp een collectie van negen items en twee accessoires die vanaf 17 oktober in geselecteerde H&M winkels te koop zijn.

Afstudeercollectie

De collectie is onderdeel van Minju Kim’s afstudeerproject aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen.  De designs van Minju voor H&M zijn allesbehalve gewoon. Zo behoort tot de collectie een statement jas bestaande uit verschillende dessins en kleuren. We zien ook veel pastelkleuren terugkomen. Kortom, een vrolijke collectie die dit najaar goed van pas komt!

H&M lanceert collectie van Minju Kim. Lees hier alles over H&M die de collectie lanceert van de jonge ontwerpster Minju Kim. Bekijk hier de collectie.

Japanse manga

Minju’s inspiratiebron voor de collectie is de Japanse  mangacartoonist Junji Ito. ‘Mijn ontwerpen draaien om de transformatie van cartoonkarakters tot outfits en ik vind het zo spannend dat mensen wereldwijd deze ook echt zullen gaan dragen’, aldus Kim. Benieuwd naar de collectie? Bekijk hieronder het filmpje.

Bron beeld: http://www.hm.com/nl