Hema nagellak

Iedereen is tegenwoordig in de ban van allerlei kleuren nagellak. Op je vingers en tenen, nagellak vrolijkt in een mum van tijd je handen en voeten op en bij Hema ook nog voor een leuk prijsje! Naast merken als Catrice en Essie wordt Hema nagellak steeds populairder en komen er steeds meer en meer nieuwe liefhebbers bij. Niet gek natuurlijk als je bedenkt dat Hema nagellak staat voor: een goede kwaliteit voor een lage prijs!

Stap je een Hema binnen en je verbaast je over het aanbod aan nagellak. Je kunt maar liefst kiezen uit 125 verschillende kleuren nagellak. Voor iedere nagellakjunk zit er wel wat tussen! Dus neem een kijkje & pick your choice for a finishing touch!

Hema Holographic nagellak

Hema speelt ook in op de laatste trends en zorgt dat het nagellak assortiment constant up to date is. Populair en revolutionair is de Holographic nagellak lijn van Hema. Een reflecterende nagellak met een mooi diepte effect.  De nagellak is er in 6 metallic kleuren: blauw, groen, paars, roze, bordeaux en koper. Bijna magisch en betoverend zodat je je er elke keer weer over blijft verbazen, je kunt er als het ware uren naar kijken! Hierboven zie je de groene variant. Super mooi vanwege de glitters. Tip: het beste is om twee keer te lakken voor een extra opvallend metaliic effect.

Spectraflair is het ingrediënt dat de nagellak holografisch maakt, een poeder wat ook gebruikt wordt bij het maken van bankbiljetten. Experimenteer eens met deze nagellak in combinatie met glitterlak, flakes of duochrome.  Een potje holographic nagellak van Hema kost € 3,75.

 

Hema nagellak Quick & Go

Onlangs breidde Hema uit met een Quick & Go nagellak lijn voor de fashionista’s die weinig tijd hebben! En je zult het niet geloven maar deze nagellakjes doen hun naam eer aan. Ze zijn inderdaad dekkend bij twee keer lakken en binnen een mum van tijd droog! De Quick & Go nagellakjes van Hema kosten € 1,95 per stuk en zijn zeker een aanrader!  Ook kun je kiezen uit een breed assortiment. Denk aan kleuren als kiwigroen, helderblauw, babyroze en knalgeel. Hieronder zie je links nummer 19 Rush Blue en rechts nummer 17 Hasty Moss.

 

Hema Longlasting

Naast de Holographic trend vind je ook tal van andere trends in her nagellak assortiment.  Wat te denken van lichte pastelkleurige nagellak. Ze hebben de kleur van het ijs dat je opeet in een Italiaanse ijssalon . Denk leuke kleurtjes als babyblauw, lila, perzik, mint en zachtroze. Eigenlijk gewoon om op te eten! Deze Hema Long Lasting Nailpolish kost € 2,50. Probeer ze is uit en je zult zien dat je nagels er meteen zomerfris uitzien!

 

Hema Beautyshop

Naast nagellak heeft Hema natuurlijk een uitgebreid assortiment aan andere beauty producten die je vind in de beautyshop. De beautyshop van de Hema biedt een ruim assortiment aan make-up producten en huidverzorging maar ook voor advies en inspiratie kun je er terecht. Denk aan oogschaduw, lippenstift, concealers, blushers etc. De uitgebreide beautyshop van de Hema is te vinden in de Kalverstraat in Amsterdam en de Barteljorisstraat in Haarlem. Maar ook in de grotere Hema vestigingen kun je terecht voor de beautycollectie waar je op je gemak make-up kan testen.