Happy Socks & David LaChapelle: sokken en naaktmodellen

Niemand minder dan David LaChapelle heeft een foto reportage gemaakt voor sokkenmerk Happy Socks. Opvallend want het niet al te sexy sokkenmerk trekt met deze campagne wel echt de aandacht. En we moeten zeggen de foto’s zijn heel mooi geworden. Maar dat kon ook niet anders met David LaChapelle.

So(ck) you think you can dance?

Voor de shoot gebruikte David enkele dansers die alleen in een paar sokken een aantal leuke sprongen en bewegingen moesten uitvoeren. Het resultaat…..happy foto’s voor een happy merk. Maar dat is niet het enige. De kunstzinnige fotograaf heeft ook een video gemaakt die op de website van het merk te zien is.

Happy Socking?

En die video is best shocking. Blijkbaar heeft Happy Socks een donkere kant die wij zeker nog niet kende want in het filmpje draait alles om een uiteengereten prostitué….ja geloof het of niet. We weten niet wat daar nog happy aan is…..

LaChapelle fever

Ook is opvallend dat LaChapelle zich weer in fashionland begeeft. De fotograaf was daar enige tijd geleden namelijk uitgestapt. En dat is nog niet alles want binnenkort zal hij ook een shoot doen voor Tods en voor het nieuwe luchtje van Nicki Minaj ‘ Minajesty’. Kortom, het lijkt erop dat de Chapelle fever weer heerst!