Gypsy Warrior van Alexander McQueen

Ben je al in het bezit van een clutch van Alexander McQueen? Die mag eigenlijk niet ontbreken bij een mooi paar pumps voor het stappen. Nee,….dan hebben we een leuke suggestie, tenminste als je er budget voor hebt. Na de bekende skelettenkoppen op de clutches is het nu tijd voor franjes en leeuwenkoppen. Tenminste, met nu bedoelen we niet dat je direct een exemplaar in bezit kunt hebben. Ze worden namelijk pas vanaf 31 Augustus geleverd, maar je kunt alvast een voorinschrijving doen bij luisaviaroma.com als je niet kunt wachten. Ze versturen de clutches internationaal. Je hebt er al één in huis voor €1995,00.

It-bag

Als er een ‘ it bag’ is die het verzamelen waard is en vervolgens achter glas geplaatst kan worden, zoals waardevolle voorwerpen in een museum, zijn het misschien wel Alexander McQueen’s steeds groter, steeds weelderige, klein en toch krachtige ‘ knuckleduster clutches’. Praktisch? Nee, dat zijn ze totaal niet. Maar wie beweerd dat de avond clutch functioneel moet zijn? Wij niet! Je moet ermee kunnen pronken en dat kan echt met de indrukwekkende Gypsy Warrior.

Bekijk hier de clutch Gypsy Warrior van Alexander McQueen. De Gypsy Warrior van Alexander McQueen clutch is een musthave voor iedere fashionista!

Pronkstuk

De Gypsy Warrior heeft ook vier ovale ringen, net als de overige clutches van Alexander McQueen en is complex geborduurd. Een echt pronkstuk waar je indruk mee maakt bij je vriendinnen. Sierlijke antieke gouden sculpturen zijn indrukwekkend hoog met vier frames in mozaïek-stijl-achtige medaillons die uit elkaar spatten van felle kleuren. Stukjes rode stof gluren stieken door het inktzwarte borduurwerk heen. Dat maakt deze clutch extra subtiel en speciaal. De stijl zouden we omschrijven als gypsy-stijl, maar wel met flink wat allure.

De clutch geeft je het gevoel dat je de wereld over bent gegaan en uit een van de prachtige musea die je onderweg bent tegen gekomen de meest waardevolle souvenir hebt meegenomen.