Deze schoenen zijn perfect voor de kerstdagen

De kerstvakantie staat voor de deur. Deze periode doorkomen zonder mooie schoenen is als een kerstboom zonder versieringen: totaal niet feestelijk. De schoenen die je kiest om in rond te huppelen van feest naar feest zijn dan ook erg belangrijk. Ze zijn niet alleen praktisch, maar zorgen ook voor de noodzakelijke ‘finishing touch’ van je winterse ensemble.

Tijd om je schoenencollectie uit te breiden

Misschien heb je nog geen schitterend paar schoenen bij je feestoutfit uitgekozen. Wees gerust: het is nog niet te laat. Je hebt nog een aantal dagen in deze ongetwijfeld drukke maand, die waarschijnlijk tot aan de nok toe gevuld is met etentjes, kerstborrels en familiefeestjes. En dan hebben we het nog niet eens gehad over Oudejaarsavond. Hoog tijd om je schoenencollectie uit te breiden!

Kies voor stijl en comfort

Voordat je een paar glimmende schoenen aanschaft: wacht even. Neem rustig de tijd en wees kritisch bij het kiezen van de juiste feestschoenen. De kleur en textuur zijn belangrijke details om in de gaten te houden. Jouw schoenen moeten namelijk wel passen bij de feestelijke dresscode. Vergeet daarnaast niet om een schoenenpaar te kiezen dat ook een beetje comfortabel zit, want tijdens Kerst en Oud en Nieuw zul je misschien wel veel moeten staan en dansen.

Zilver en goud: chique en feestelijk

Ben je inspiratieloos? Hou dan de laatste schoenentrends goed in de gaten. Tijdens de feestdagen kun je met zilveren of gouden schoenen eigenlijk niets fout doen. Ze zorgen voor een feestelijke en chique look. Bovendien kun je goud en zilver prima combineren met andere kleuren, zoals wit en zwart.

De feestdagen van 2019: bling bling

Ben je groot fan van ‘bling bling’? Dan zit je dit jaar helemaal goed! Tijdens de feestdagen van 2019 kiezen liefhebbers voor schoenen met talloze versieringen. Het maakt niet uit wat je draagt, als het maar glimt. Versieringen zijn een van de schoenentrends van deze winter. Denk bijvoorbeeld aan schoenen met een broche op de teen of een kleurrijke hak. Combineer het met een prachtige jurk of een opvallend broekpak. ‘Less is more’ is een bekende uitspraak, maar niet tijdens deze feestdagen. Kleur, stijl en een beetje over-de-top is waar het nu om draait. Het ziet er fantastisch uit en jij trekt tijdens de kerstdagen of Oudjaar zeker de aandacht!

Sluit 2019 feestelijk af

Hopelijk was 2019 een fantastisch jaar voor jou. Tijd om het sprankelend af te sluiten met schoenen vol feestelijke details. Zo zijn pailletten, edelstenen, satijnen hakken, moderne strappy sandalen en schoenen vol edelstenen op dit moment zeer populair.

Geen blaren meer

Het belangrijkste is natuurlijk dat schoenen lekker lopen. Ook in dat opzicht hebben we goed nieuws: de ‘statement flat’ kom je steeds vaker tegen. In plaats van stiletto’s met onmogelijk hoge hakken dragen steeds meer dames comfortabele platte schoenen. Met de juiste kleuren, prints en/of pailletten zien de schoenen er zeer feestelijk uit. En dankzij de platte schoenen heb je tijdens de feestdagen geen last van blaren: hoe fijn. We wensen je alvast hele fijne feestdagen!