Balmain x H&M: guest designer 2015

Gisteravond op de rode loper van de Billboard Music Awards deed Balmain’s creatief directeur Olivier Rousteing een onverwachte aankondiging. Na Alexander Wang en Isabel Marant stapt ook modehuis Balmain Paris in het guest designer samenwerkingsbootje met modeketen H&M.

Balmain x H&M

In het gezelschap van Kendall Jenner en Jourdan Dunn kondigde Olivier de Balmain x H&M collectie aan die op 5 november 2015 in de schappen zal liggen. Kendall en Jourdan droegen items uit de toekomstige collectie van Balmain x H&M.  Zo schitterde Kendall in een zijden fluwelen geborduurde blazer en een paar kniehoge zwarte laarzen en Jourdan in een top met mesh koorden, gouden details en een satijnen gedrapeerde rok. Alle kledingstukken en accessoires zijn afkomstig uit deze nieuwe collectie.

Balmain

Voor degenen die Balmain een beetje kennen weten dat het Franse modehuis gebruik maakt van complex handwerk, echte parels en goud draad. Voor de H&M collectie zullen deze materialen en stoffen waarschijnlijk niet gebruikt worden, maar de prijzen zullen naar verwachting zeker niet liggen in de buurt van H&M. Dus ladies en gents begin maar alvast met sparen! See you in line op 5 november 2015 om klokslag 10.00 uur!