Cara Delevingne in Mulberry campagne 2014

Het nieuwe jaar begint goed! Met name voor topmodel Cara Delevingne die in de nieuwe campagne van modehuis Mulberry schittert. Na een uitbundige New Years Eve Party met bff Rihanna moet de 21-jarige meteen weer aan het werk en is er geen tijd voor het bijkomen van de kater.

Cara Delevingne Mulberry

Cara is het gezicht van de nieuwe lente/zomer campagne van het Britse luxe label en poseert samen met een aantal andere bijzondere modellen. Denk aan een pony Dusty, een kaketoe genaamd Spud en schildpad Pukka. De campagne werd geschoten op dezelfde locatie als de vorige Mulberry campagnes, namelijk in een klassiek landhuis uit de 18e eeuw. Als setting is gekozen voor een mooi, maar ondeugend theekransje waarin Cara en haar dierenvrienden de hoofdrol spelen. Met waarschijnlijk niet de beste tafelmanieren, maar voor Cara geen probleem!

Cara over Mulberry

Cara is dol op het luxe Mulberry. Vorig jaar zei ze in de Britse Grazia het volgende: ‘Mulberry is zo’n groot label, maar is het een iconisch merk: de producten zijn sexy en cool. Het is één van die merken waar iedereen behoefte aan heeft in hun garderobe. En het zijn niet alleen de handtassen – de reiskoffers zijn prachtig en ik hou vooral de sneakers’’, aldus Cara.

Beeld: Mulberry