Budget tip: Zara sneakers

Sneakers domineren tegenwoordig het straatbeeld. Van All Stars en Nike Air Max tot luxe stappers van Louis Vuitton en Chanel. Elke modeketen of modehuis besteed wel aandacht aan de sneaker. Zo ook Zara. Het leuke hiervan is dat deze comfortabele schoenen ook nog eens leuk zijn geprijsd. Dus misschien niet of-of maar en-en!

Leuk!

De sneakers van Zara dit najaar is beschikbaar in twee kleursamenstellingen. Blauw/paars/oranje en donkerrood/geel/blauw. Een echt statement item kun je ze wel noemen! De sneakers zijn ook nog eens leuk geprijsd namelijk €59,95. Verder goed om te weten: de sneakers lopen van maat 36 t/m 41. Hebben?

Online

De drukte in de winkel vermijden? Dat kan! De sneakers zijn momenteel online verkrijgbaar. Als je ze ophaalt in de winkel is het gratis. Wil je dat ze bezorgd worden? Dan betaal je 3,95 extra. In beide gevallen duurt het 3-5 werkdagen.

Zara sneakers. Bekijk hier leuke en betaalbare sneakers van Zara. Foto's, designs, modellen en prijzen vind je hier. Lees hier alles over de collectie.