Budget tip: Stoere sandalen H&M

Dat sandalen één van de zomertrends zijn is inmiddels bekend. Met name de slipper variant is een echte hit. Op de catwalk bij Céline, Givenchy en J.W. Alexander werd de sandaal in vol ornaat getoond. We zagen dikke spekzolen, gladiator modellen en straps, straps en nog eens straps. Maar ook de grote modeketens als Zara, H&M en River Island omarmen het zomerse schoentje, maar steken dit wel in een eigen jasje. Zo gaat H&M dit jaar voor de sandaal op hak: stijlvol maar toch helemaal up to date volgens de laatste trends.

Kenmerken

De schoenen zijn gemaakt van imitatieleer en hebben een hakhoogte van 11.5 centimeter. Gelukkig is het een dikke hak die meer ondersteuning bied en voor meer stabiliteit zorgt. De imitatie houtenhak heeft een bruine kleur voorzien van horizontale strepen en het leer is ter decoratie voorzien van een grote gesp. Bovendien zijn de sandalen leuk geprijsd voor € 29,95.

Budget tip: Stoere sandalen H&M. Alles over deze leuke budget tip: Stoere sandalen H&M. Bekijk zomerse H&M sandalen hier. Laat je inspireren!

Styling tips

Draag met een boyfriend jeans, leer jasje en losvallende blouse. Combineer daarbij een zonnebril en chunky accessoires.