Budget tip: H&M espadrilles

Op het gebied van schoenen zien we dit seizoen veel invloeden uit verschillende culturen. De wereld wordt als decor gebruikt voor de mode.Kleding, schoenen en tassen krijgen een make-over en worden voorzien van een internationale touch. Denk Italiaanse kant bij Dolce & Gabbana en Afrikaanse tribal prints bij Givenchy. Van luxe modehuizen tot highstreet ketens, de wereld straalt in al z’n pracht en praal. Ook bij H&M doen ze mee aan deze trend!

Budget tip: H&M espadrilles. Leuke schoenen voor de zomer. Bekijk hier deze gave H&M espadrilles, een echte musthave en budget tip voor de zomer.

Espadrilles

Deze H&M espadrilles zijn geheel in de stijl van de schoenentrends van de zomer van 2014. Espadrilles zijn bovendien al een aantal jaar razend populair en het lijkt erop dat dit een vast item is geworden in de collectie van menig fashion ketens. De hype begon met de Chanel espadrilles, maar inmiddels kun je voor een budget prijsje een paar van deze vrolijke stappers scoren. Deze espadrilles van H&M kosten €19,95!