Rock de PVC trend: schoenen met een transparante touch

Nog zo’n grote schoenen trend voor de lente en zomer van 2014 is de PVC trend. Doorzichtige details van plastic materiaal zien we dit seizoen volop in de schoenenmode. Naast schoenen zien we PVC details ook op tassen, jassen en jurkjes. De ontwerpers zijn dit seizoen gek op PVC en laten zich inspireren door transparant!

Plastic fantastic

Designers als Gianvito Rossi, Sophia Webster, Christian Louboutin en Givenchy hebben in elke zomer collectie aandacht besteed aan schoenen met details van PVC. De New Yorkse ontwerper Phillip Lim voegt wat PVC plastic toe aan sandalen terwijl Gianvito Rossi het klassieke leer verruilt voor de PVC pump. Sophia Webster gaat all the way en kiest voor een model waar we allemaal iets mee kunnen, namelijk een complete Timberland-achtige boot in het PVC. Draag daarbij een paar pastelkleurige sokken en voila, je bent er klaar voor. Kortom, een mix & match van verschillende materialen en designs met PVC is dit seizoen hot!

Rock de PVC trend: schoenen met een transparante touch. Alles over de PVC trend: doorzichtige schoenen en transparant voor de zomer van 2014.