Bloemenprint jurkje voor de lente 2016

Heb jij ook al lente kriebels en kun je niet wachten totdat je die dikke trui en wollenjas naar de achterkant van je kledingkast kunt proppen? Wij ook niet! Dus brengen we je alvast in de stemming met een paar leuke fashion musthaves voor de lente. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit leuke jurkje met frisse bloemenprint. Een echte topper als je het ons vraagt!

Flower dress

Een flower dress hoort bij de lente en omgekeerd. We zien bloemen printjes eigenlijk elk seizoen terug. In 2015 sloeg de bloementrend over naar schoenen. Heel wat modehuizen die pumps, high heels en sneakers bezaaide met printjes van orchideeën, rozen en lelies. Maar anno 2016 gaan we weer gewoon voor klassieke jurkjes en rokjes. Deze floral dress hoort daar ook bij. Bovendien is deze ook nog eens betaalbaar en gemaakt van een mooie dikke kwaliteit. Het jurkje zit van boven meer aangesloten en loopt na de taille wijder uit, wat ervoor zorgt dat de taille extra gedefinieerd wordt. De plissé vouwen zichtbaar bij het onderste gedeelte van de jurk zijn een charmant detail. Benieuwd? Shop deze musthave hier of klik op de foto.

Bloemenprint jurkje voor de lente van 2016. Ga voor een flower dress, musthave 2016. Shop een mooie floral dress hier online. De bloemenprint is hot.

Stijl tip

Draag met hoge hakken als je naar een feestje gaat of combineer met wedges. Ook leuk om er een vestje over heen te dragen voor als de temperatuur daalt. Je kunt het jurkje ook shoppen in andere kleur combinaties: geel/blauw en rood. Allebei ook super mooi: de print is helder en de kwaliteit is top. Benieuwd naar de andere kleurtjes?

Floral dress