Bizar: Legging van 24 karaat goud voorkomt cellulitis

Ooit gedacht dat een legging je kon helpen tegen de bestrijding van cellulitis? Toch bestaat het! De nieuwe rage in Hollywood is afkomstig van Proskins die leggings hebben ontworpen die cellulitis tegengaan. Dus vergeet dure crèmes en pijnlijke cosmetische ingrepen, met deze legging ben je binnen no time van je sinaasappelhuid af.

24 karaat goud

De legging bestaat uit gouddeeltjes van 24 karaat goud die duizenden hyaluronzuur moleculen bevatten. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die naarmate we ouder worden, wordt verlaagd met als gevolg: een droge en onfrisse huid. Maar de Proskins Gold legging moet daar verandering in brengen. Dit merk beweert dat het 24 karaats goud dat verwerkt zit in de legging, ervoor zorgt dat de huid op de benen hyaluronzuur aanmaakt.

Over de legging

De Proskins Gold leggings zijn een nieuwe revolutionaire anti-aging beauty behandeling die de verschijning van het ouder worden vermindert en de hyaluronzuur productie in de huid cellen verhoogt. Hierdoor wordt de huid gehydrateerd,  en worden rimpels voorkomen. Bovendien herstelt deze de jeugd en elasticiteit van de huid. Voor €145 euro kun je de legging kopen via Proskins. De legging is verkrijgbaar in het zwart.

Gezicht en handen

Er zijn ook gezichtsmaskers en handschoenen die je helpen tegen de strijd van het ouder worden. Benieuwd? Neem een kijkje op de site van Proskins.