Beyonce in Prada boots tijdens de opname van haar nieuwe video

Tijdens de opname van haar nieuwe videoclip werd Beyonce belaagd door fans. De opnames van de video vonden plaats op Coney Island, New York. Zoals we Bey kennen zag ze er weer oogverblindend uit. Gehuld in een strakke jeans, witte tanktop en veel heel gouden sieraden viel ze zoals gewoonlijk weer erg op. Om haar outfit af te maken droeg ze een paar lakleren boots van Prada. Het zal dus niet meer lang duren voordat we deze op straat gaan spotten.

Aan deze boots hangt natuurlijk een prijskaartje: ze kosten maar liefst £751.86 omgerekend zo’n €880 euro. Absoluut geen koopje dus! Wil je toch een vergelijkbaar exemplaar hebben dan kun je een kijkje nemen bij Asos en Topshop. Zij hebben een paar lakleren boots in de collectie zitten die perfect zijn voor aankomende winter. Ook is de prijs leuk! Benieuwd? We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Asos

Deze Vagabond Grace Platform Ankle Boots zijn te koop bij Asos en kosten €104.10. Deze schoenen zijn afkomstig van het Scandinavische merk Vagabond en is een design van twee Zweedse schoenmakers.

 

Topshop

Houd je van wat stoerder? Dan zijn deze boots van Topshop een goed alternatief voor die van Beyonce. Voorzien van gespen en een dikke blokhak hebben deze ARGO HEAVY STRAP BOOTS van Topshop een grungy uiterlijk. De prijs? € 120 euro.

Beyonce’s kapsel

De afgelopen tijd was Beyonce’s hair do vaak in de media. Na een kort koppie kiest ze toch weer voor lang haar. Blijkbaar kan ze toch niet kiezen en mist ze haar lange lokken. Make up your mind Bey!