Bespaar bij het kopen van een stofzuiger en koop meer schoenen

Schoenen kopen vind ik veel leuker dan een stofzuiger kopen, maar toen mijn stofzuiger laatst de geest gaf moest ik toch echt op zoek naar een nieuwe. Ik mijn gedachten nam ik al afscheid van een nieuw paar schoenen dat ik online wilde bestellen. Maar tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe stofzuiger kwam ik bij Knibble terecht. Op deze site kan je stofzuigers vergelijken (en nog veel meer producten) zodat je niet meer te veel betaalt voor zo’n saai ding dat je toch nodig hebt. Nu heb ik dus én een nieuwe stofzuiger én nieuwe hakken!

Dat vergelijken is trouwens super handig want je kan selecteren op allerlei functionaliteiten. Zoals type, zuigvermogen en of je met of zonder zak wilt. Ik was helemaal niet op de hoogte van alle verschillende mogelijkheden en het kiezen werd nog best lastig vanwege alle mogelijkheden. Daarbij lopen de prijzen uiteen van rond de €30 tot meer dan €600.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor een stofzuiger zonder snoer en zonder zak, dan kan ik even snel en makkelijk stofzuigen zonder dat ik eerst alles hoef op te ruimen. Mijn schoenen en kleding zwerven namelijk altijd door mijn slaapkamer, en met een draadloze stofzuiger kan ik daar lekker omheen zuigen ;). Ook zijn stofzuigerzakken eigenlijk best duur en bespaar ik zo op de aankoop daarvan: meer schoenen dus haha.

Doordat ik nu flink heb kunnen besparen op mijn stofzuiger (gaap), kon ik toch nog nieuwe schoenen kopen (yeey!). Doordat ik dit nu weet ga ik echt altijd vergelijken voordat ik iets nieuws koop, hoe saai het product ook is. Als ik daar weer een paar tientjes mee overhoud kan ik toch weer sneller nieuwe schoenen bestellen. Waarom ik dit niet eerder heb bedacht is mij echt een vraag. Gelukkig weet ik het nu en ik ga hier veel van profiteren, dat weet ik zeker. Mijn nieuwe hakken zijn inmiddels onderweg en ik kan niet wachten om ze te dragen!