Alexander McQueen: matchy colourblocking

Tot voor kort was het een beetje not done:  je gehele outfit in dezelfde kleuren en stijl dragen. Mixen en matchen is wat elke fashionista deed. Ook op de catwalks kwamen de meest verrassende combinaties voorbij. Maar als het aan Alexander McQueen ligt, komt daar verandering in. Hij ontwierp tassen en schoenen in dezelfde stijl en oh wat zijn ze mooi!

Kleurrijke accessoires

De leren sandaaltjes die Sarah Burton voor McQueen ontwierp zijn echt prachtig! Ze hebben een hak van 11,5 cm en zijn dus weggelegd voor de getrainde hakkenloopster. De kleuren die terugkomen zijn groen, blauw en roze. Alles gevoerd met een rode, leren band. De hak is donkerrood wat een beetje rust brengt in de schoen. De sandaaltjes kosten €570. De tas is ook erg mooi. Gemaakt in dezelfde kleuren en van suède en leer. Dankzij de smalle schouderband is hij ook prima als schoudertas te dragen. Het tasje kost €995.

Match en match: Alexander McQueen tas en pumps. Musthave 2015: Alexander McQueen tas bag en pumps. Voor de zomer van 2015.

Wear it with

Opvallen mag wel een keertje dus ga voor een colbertje (H&M, €19,99) in een knalkleur. Deze Zara broek in dezelfde kleur past er prima bij en kost slechts €25,95. De outfit heeft verder niet veel meer nodig. Je zult eruit zien als een echte zakenvrouw met een speels en vooral fashionable randje!

Match en match: Alexander McQueen tas en pumps. Musthave 2015: Alexander McQueen tas bag en pumps. Voor de zomer van 2015.

Tekst Max Herlings