Zara laarzen herfst winter 2014-2015

Bikerboots hebben inmiddels een vast plekje gekregen in het schoenen schap en komen eigenlijk elk winterseizoen wel terug. De zwarte variant is nog steeds het meest populair en tegenwoordig kun je het zo duur maken als je wilt. Gelukkig komt Zara voor aankomend seizoen met een leuke collectie die voor iedere fashionista wel te betalen is! Deze Zara laarzen zijn afkomstig uit de nieuwe herfst/winter collectie voor 2014-2015 en zijn zowel winter als budget-proof!

Happy feet!

In de winter zijn warme voeten natuurlijk een must en warme voeten zijn happy feet! Gelukkig helpt Zara ons daar een handje mee met deze gewatteerde leren laarsjes uit de nieuwe wintercollectie. Als stoer detail zijn de bikerboots voorzien van een geribbeld effect op zowel de voor-als de achterkant. De boots hebben zowel een gesp overdwars als aan de zijkant. Prijs €89,95.

Zara laarzen: herfst/winter 2014-2015, bekijk alle musthaves. Deze Zara laarzen zijn helemaal te gek. Bekijk de nieuwe herfst/winter collectie nu.

Stijl tips

Deze laarzen van Zara zijn natuurlijk eindeloos te combineren. Draag bijvoorbeeld met een maxi-rok of oversized vest en minirok als je weer eens iets anders wilt dan een broek.