Winter musthave: Nike Roshe Run Hi Shell sneakers

Oh wat lopen de Roshe Runs van Nike toch goddelijk. Helaas zijn de schoenen niet echt geschikt voor de koudere maanden waardoor ze een beetje koud kunnen zijn. Nike doet nu iets waar wij erg blij van worden. Ze combineren de populaire Roshe Runs met een snowboot. Warm, ziet er mooi uit en perfect voor dit seizoen!

Lekker zacht

Comfort staat bij Nike voorop en daar is bij deze sneaker dan ook aan gedacht. De dikke zool zorgt voor een extra zacht voetbed, de sneaker is helemaal gevoerd vanbinnen en hij is ook nog eens waterafstotend. Ook zijn ze makkelijk op te rollen zodat je kunt spelen met de lengte. Klinkt allemaal erg positief en dat zijn we dan ook. Is er dan niets dat minder is? Jawel, deze variant op de Roshe Runs is alleen verkrijgbaar in zwart! De Nikes zijn online te bestellen en zullen je €120 kosten!

Wear it with

Draag de Nikes in combinatie met een heerlijke, zachte duster coat voor een goede winterse look. Deze van Zara is niet alleen mooi, de stof en kleur maken hem tot een uiterst draagbare variant op dit soort jassen. Draag een lekkere warme trui zoals deze van H&M die lekker opvallend is en in schril contrast staat met de rest van je rustige outfit. Combineer met een high waisted jeans in een donkere kleur en je bent ready om de kou op een modebewuste manier te trotseren!

Tekst Max Herlings