Kies het juiste materiaal boxershorts. Lees hier hoe!

Vandaag even iets anders dan schoenen 🙂 Boxers of briefs is een veelgestelde vraag als het om mannenondergoed gaat. Het is zeker goed om te weten wat je voorkeur is, maar natuurlijk zijn er wel wat meer vragen die je kan stellen. Het is heel belangrijk dat je goed zittende boxers of briefs aanhebt die ook lekker aanvoelen. Je hebt ze immers iedere dag aan. Er zijn tegenwoordig heel veel merken die mannenondergoed verkopen. De prijzen variëren sterk tussen verschillende merken, ook iets om op te letten! Het is dus goed om te weten waar je naar op zoek bent en wat je ervoor wilt betalen. Naast de keuze voor boxers of briefs is materiaal toch het belangrijkste waar je naar moet kijken. Vandaar dat we het vandaag hierover willen hebben zodat je voortaan een nog betere keuze kan maken.

Katoen

Katoen is het meest voorkomende materiaal als het om mannenondergoed gaat. Katoen is namelijk een stof die goed absorbeert en ademt. Precies wat je wil als het om ondergoed gaat, koop daarom geen kunststof boxers want dat gaat zweten. Je moet wel oppassen met katoen, want er zit veel verschil in de kwaliteit van deze stof. Let er bij de aankoop op dat er minimaal 90% katoen in het ondergoed zit. Als je verzekerd wil zijn van echt goede kwaliteit katoen, koop dan ondergoed gemaakt van Zwitsers katoen.

Bamboe

Ondergoed, maar ook kleding in het algemeen, gemaakt van bamboe wordt steeds populairder. We kunnen dit wel begrijpen, aangezien er veel voordelen aan deze stof zitten. Een van de belangrijkste voordelen is dat het milieuvriendelijk is. Bamboe heeft maar weinig water nodig om te groeien en is ook helemaal biologisch afbreekbaar. Je bent dus verantwoord bezig als je bamboe ondergoed koopt. Verder is de stof superzacht en ook nog eens extra absorberend. Enthousiast geworden over dit materiaal? Bamboe ondergoed kan je bijvoorbeeld bij Bamigo’s online shop kopen. Daar hebben ze enorm veel keuze in goede kwaliteit boxershorts.