Tips budget proof shoppen

Inmiddels is het een hype geworden om er fabulous uit te zien voor weinig. Niet voor niets kopiëren highstreet modeketens trends rechtstreeks vanaf de catwalk van de luxe designers. Budget proof shoppen is hot en bovendien scheelt het in de portemonnee! Benieuwd naar een aantal tips? Lees dan even verder!

Budget proof

Wie een beetje handig is met internet weet dat het opsporen van kortingscodes inmiddels een sport is geworden voor vele fashionista’s. Want ja, geef ze eens ongelijk! Een tientje eraf op je bestelling of gratis verzending, daar zeggen we online zeker geen ‘nee’ tegen. Dus kortingscodes zijn het antwoord op de ietwat oubollige foldercoupons die vroeger door de brievenbus werden gegooid. Eén webshop waar je bijvoorbeeld geregeld kan shoppen met korting is Bonprix.  Een breed aanbod voor het hele gezin, en ze hebben zelfs een afdeling wonen.

Shopkorting.nl

Daarnaast kun je zelfs flink besparen als echte online shopper. Huh? Ja, het bestaat. Bij Shopkorting kun je namelijk cashback shoppen zoals dat heet. In een notendop houdt dit in dat je gebruik maakt van exclusieve kortingen als je shopt via deze site. Het winkelaanbod is breed: denk hierbij aan Wehkamp, Bol.com en Hema, maar ook schoenenwinkels als Sarenza en Sneakers.nl ontbreken niet!

Tips budget proof shoppen. Alles over budget shoppen: shoppen met korting, kortingscodes en dagaanbiedingen.

Nieuwsbrief

Vaak krijg je de volgende pop up als je een site bezoekt: schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je eerste aankoop. Als je wat op het oog hebt op de desbetreffende site, is het antwoord natuurlijk: doen! Bovendien ben je zo altijd up to date als deze webshop weer eens een leuke aanbieding heeft.

Ruilen

Budget shoppen hoeft je niet altijd geld te kosten, sterker nog, je kunt ook doen aan ruilen. Wat dacht je van een keer je kast uitruimen en items die je niet meer aantrekt/ gebruikt verruilen voor iets nieuws (voor jou dan). Organiseer met je vriendinnen bijvoorbeeld een kledingparty. Je weet wat ze zeggen: ‘One man’s trash is another man’s treasure’.