Shop tip: Zara peeptoes

Zwarte schoenen, wie heeft ze eigenlijk niet? Deze  kleur is nooit uit de mode en komt ongeacht, welk seizoen het ook is, terug! Zo ook in de schoenenmode. Van hoge laarzen en pumps tot booties en loafers, zwarte schoenen zijn eindeloos te combineren en niet weg te denken uit je schoenenkast. Ook dit najaar is deze kleur weer volop van de partij en wordt deze gelanceerd in verschillende types en modellen. Zo spotte onze redactie deze gave zwarte peeptoes bij Zara.

Simpel & Sensueel

Deze opengewerkte pump met peeptoe is helemaal te gek! Simpel, chique, maar ook sensueel doordat je voeten door de open details nog meer opvallen. De strik aan de achterzijde, als speels details, is super vrouwelijk en geeft de peeptoe nét even iets extra’s.  Met name voor de aankomende feestdagen zijn deze schoenen perfect! De schoenen zijn helemaal van leer en hebben een hakhoogte van 10 centimeter. Ze kosten € 79,95 en zijn online verkrijgbaar via Zara. Ga voor een zwarte topper dit seizoen: tijdloos, essentieel en altijd goed!

Shop tip: Zara peeptoes. Bekijk hier gave peeptoes van Zara. Lees hier alles over deze shop tip en ontdek alles over deze schoenen. Ontdek alles hier.