River Island online

River Island staat bekend om haar leuke, originele en trendy fashion. Hier shop je de laatste trends en musthaves op het gebied van mode. Bij River Island wordt alles bijna in-house ontworpen wat betekent dat de Britse modeketen één van de grootste design teams heeft van de high street modeketens. Elke week komen er nieuwe items binnen en daardoor is de collectie up to date en constant vernieuwend!

Aanbod

River Island staat bekend om haar stylish, unieke en betaalbare fashion aanbod vergeleken met de andere grote modeketens. Hier vind je aparte items die je niet snel zal tegenkomen bij een andere highstreet modeketen. River Island is nét even anders dan de rest. River Island heeft een uitgebreid aanbod met onder andere leuke party looks, mooie denims en fabulous schoenen en accessoires.  Voor een complete look ga je dus naar River Island!

River Island online

River Island heeft natuurlijk ook een online shop waar je lekker kunt shoppen. Elke week kun je genieten van nieuwe items in de ‘Just Arrived’ hoek. Maar ook in Nederland zijn er inmiddels twee River Island filialen waarvan een in Amsterdam en een in Rotterdam.

Verzending

River Island is een Britse keten, wat voor Nederland betekent dat er verzendkosten verbonden zijn aan online bestellingen.

Link naar webshop

RIVERISLAND.COM