& Other Stories

Als er een modeketen is die een verhaal verteld dan is dat wel & Other Stories. Het luxere label en jongere zusje van H&M verscheen vorig jaar als nieuwkomer in modeland. Een directe hit en favoriet van menig Fashionjunk. En geef ze ongelijk! Want surfen naar deze unieke webshop is een ervaring op zich.

& Other Stories Nederland

Gelukkig kunnen we binnenkort genieten van een eigen & Other Stories winkel. Na Parijs, Kopenhagen en Berlijn is Amsterdam eindelijk aan de beurt. Verwacht wordt dat de winkel haar deuren opent in het najaar van 2014. Meer weten lees ’t hier!

Collectie

De collectie van H&M’s zusje is geïnspireerd op de streetstyle modeblogs en de catwalk. De collectie is daardoor uniek, up to date en altijd voor op de trends. & Other Stories is geen trendvolger maar een trendsetter. Hier vind je items die je niet kunt shoppen bij andere ketens en dat maakt de collectie van de modeketen zo speciaal.

Categorieën

Bij & Other Stories kun je terecht voor een te gekke Ready to Wear collectie, aparte accessoires, lingerie, sieraden en schoenen. Je vindt hier bijvoorbeeld te gekke Nike sneakers die alleen hier te koop zijn. Ergens anders zal je niet zo snel een collectie vinden die vergelijkbaar is met Stories.

Alles over & Other Stories, H&M’s zusje. Lees alles over webshop & Other Stories, het zusje van H&M is uitermate populair en geliefd bij Fashionjunks.

Verhalenverteller

De webshop is zodanig ingericht zodat  het lijkt dat je midden in een boek terecht bent gekomen. Met korte verhaaltjes bij ieder item en foto’s die meer zeggen dan woorden is & Other Stories meer dan een online winkel: ze creëren een experience. Daardoor is de site een prettige shop omgeving, je wilt even blijven rondhangen en dat maakt deze shop zo speciaal!

Link naar shop: & Other Stories