Musthave: Marc by Marc Jacobs rugzakken

Rugzakken, ze zijn praktisch en ze zijn al lang niet meer weggelegd voor scholieren en backpackers. Marc by Marc Jacobs, het jongere en goedkopere merk van de Amerikaanse designer, komt dan ook met twee rugzakken die perfect zijn voor de fashionista die geen zin heeft in een standaard tas.

Stukje marmer

Marc Jacobs wilde graag een rugzak ontwerpen met een print van marmer. Redelijk gelukt Marc! De roze strepen staan in contrast met de lichtgrijze tas en heeft inderdaad wel wat weg van een stuk marmer. De lichtblauwe strepen passen er perfect bij. Deze tas heeft genoeg ruimte voor laptop of tablet, make-up en al je andere spullen. Er zitten genoeg vakjes in dus niet alles komt door elkaar. Voor €195 ben jij de eigenaresse van deze bijzondere tas!

Klassieker in canvas

Een klassiek exemplaar in een modern jasje! De canvas rugzak, wie kent hem niet? Maar deze van Marc by Marc Jacobs is er eentje die we ook daadwerkelijk willen hebben. De keurencombinatie van verschillende soorten blauw, geel, roze en bruin werkt verrassend goed. Op het plaatje wat op de rugzak zit, is wat ruimte vrijgelaten waar je je naam kunt opschrijven. Wie wil nou niet laten weten dat hij of zij de trotse eigenaar bent van deze canvastas? Deze tas is te bestellen voor €175.

Leuke extra’s

Voor wie zijn tas nog wat wil opleuken, zijn er twee leuke sleutelhangers te koop. De sleutelhangers zijn er in de uitvoeringen sleutel of tas en zijn volgens ons een leuke aanvulling op je rugzak maar ook op je sleutelbos of handtas. De sleutelhangers zijn qua kleuren ook lekker opvallend en zijn voorzien van minuscuul Marc by Marc Jacobs logootje. De hangers kosten €75 per stuk en zijn helemaal gemaakt van rubber.

Tekst Max Herlings