Musthave: Charlotte Olympia wedges

Wauw! Deze schoenen zijn geweldig. Wat een bijzonder paar. Opvallend, stijlvol en ze passen helemaal bij de oh zo populaire franjes trend. Mogen we deze wedges van Charlotte Olympia bij deze bombarderen tot de it-schoen van dit voorjaar?!

Fun with fringes

Charlotte Olympia staat bekend om haar hysterische schoenen die niet echt draagbaar zijn en behoorlijk heftig zijn. Dit paar is een uitzondering; je kunt er zo op weglopen! Deze sleehakken zijn maar liefst 15 centimeter hoog. Gelukkig zit er een plateau onder van vijf centimeter. Zo loop je iets minder te shaken! De schoenen zijn helemaal gemaakt van suède en dankzij de kleur (beige) zijn ze makkelijk te combineren met bijna alles. Deze Charlotte Olympia wedges kosten €1295.

Musthave: Charlotte Olympia wedges. Charlotte Olympia lanceert sleehak/ wedges 2015 lente/zomer. Schoenen van het label voor de zomer van 2015.

Charlotte Olympia en

Deze schoenen zijn zo mooi, ze verdienen een simpele outfit waaronder ze goed uitkomen! Hoewel ze bij bijna alle kleuren passen, kiezen wij voor een wit, wijdvallend jurkje. Beetje seventies en lekker simpel. Hij is van Zara en kost €25,95. Op het gebied van accessoires laten we de franjes lekker terugkomen! Deze buideltas is de perfecte kleur en is hippie chique te noemen. Te koop bij Zara voor €69,95. De zonnebril is van H&M (€6,95) en is qua kleur precies goed. Het is ook een lekker klassiek modelletje. Maak af met deze Zara ketting (€25,,95). Zo creëer je de perfecte outfit voor de zomer. Hippie chique ten top!

Musthave: Charlotte Olympia wedges. Charlotte Olympia lanceert sleehak/ wedges 2015 lente/zomer. Schoenen van het label voor de zomer van 2015.

Tekst Max Herlings