Musthave: Balenciaga peeptoes

Wie houdt er nou niet van een paar schoenen die de aandacht weten te trekken door hun bijzondere looks? Dat weten ze bij Balenciaga ook en daarom hebben zij een zeer bijzonder paar in de collectie. Wij hebben nog nooit iets gezien zoals deze exemplaren en vinden dan ook dat elke fashionista met een passie voor schoenen een paar in de kast zou moeten hebben!

Soepel suède

De schoenen hebben geen plateau en een hak van 11 centimeter. Ze zijn made in Italië en zijn gemaakt van soepel, beige suède. Het lijkt alsof de hele voorkant open is maar dat is niet zo. Er zit een klein, doorzichtig PVC bandje over je wreef zodat de schoen beter aanblijft. Zie je verder niks van! De binnenkant is gevoerd met leer zodat je zeker weet dat je een goed stukje Italiaans handwerk in je bezit hebt. Voor €495 mag jij jezelf de eigenaresse noemen van een paar bijzondere Balenciaga hakken!

Musthave: Balenciaga peeptoes. Schoenen, hakken en andere high heels van mode label Balenciaga : deze peeptoes zijn helemaal te gek. Ontdek hier.

Draag met

Omdat de schoen gemaakt is van licht suède houden we de outfit lekker rustig en ingetogen. Dankzij het glimmende en zwarte van deze H&M broek (€24,99) zal alle aandacht naar je schoenen gaan. Deze ruimvallende Zara blouse (€39,95) past perfect bij de simpele, minimalistische outfit. Qua accessoires kies je voor de altijd goed combinatie: zwart en goud. De riem is van H&M en kost slechts €4,99. De clutch is van Accessorize en kost €16.

Musthave: Balenciaga peeptoes. Schoenen, hakken en andere high heels van mode label Balenciaga : deze peeptoes zijn helemaal te gek. Ontdek hier.

Tekst Max Herlings