Musthave 2014: Fringe sandalen van MSGM

Het merk komt je misschien niet zo bekend voor, maar na het zien van deze fringe sandalen zal je het Italiaanse label MSGM zeker niet vergeten! Deze té gekke high heels voorzien van allerlei franjes, kwastjes en kristallen zijn helemaal te gek!

MSGM sandalen

Dit seizoen staat creativiteit bij MSGM centraal en deze fringe sandalen zijn daar het resultaat van! Versierd met allerlei decoraties en vrolijke pastel kleuren zijn deze sandalen helemaal in de stijl van de laatste zomertrends. Geïnspireerd op Hawai voor de Spring / Summer 2014 collectie van MSGM. Gemaakt in Italië. Prijs? 905 dollar omgerekend zo’n 650 euro.

Musthave 2014: Fringe sandalen van MSGM. Franjes zijn hot voor de zomer van 2014. Bekijk deze fringe sandalen hier. Perfect voor de zomer van 2014.

Trend update: franjes

Franjes zijn helemaal hot voor de zomer van 2014. We zagen deze zwierige Ibiza-achtige kwastjes al voorbijkomen op de catwalk van verschillende modehuizen. Bij Emilio Pucci in combinatie met grafische prints, bij Roberto Cavalli met een jaren 20 touch en hippie-chic bij Junya Watanabe. Een echte musthave dus voor aankomende zomer!