How to wear: de slipper

Designers als Marni, Isabel Marant, Marc Jacobs en Acne lieten hun modellen al rondlopen op de minimalistische, strakke badslipper. Nu zijn er ook twee geweldige budgetvarianten te krijgen bij Nike en bij Zara. Omdat zulke schoenen tot voor kort not done waren in het straatbeeld en vooral rond zwembaden te vinden waren, zoekt Shoejunks.nl de beste outfits bij elkaar!

Nike

De Nike slipper is niet alleen perfect voor in de zomer. Nee, hij is ook nog eens enorm comfortabel! Dankzij het verstevigde voetbed en de voering van katoen is hij heerlijk om op te lopen. De slipper is gemaakt van rubber en kost €40. Niet duur voor zo’n stijlvol exemplaar! Draag in combinatie met een gebleekte denimshort en een simpele, witte blouse. Beiden van H&M en te koop voor €9,99 en €14,99. De accessoires komen van Topshop. De bril kost €18 en de tas kost €42. Deze outfit is licht, lekker zomers en smaakvol. Clean and crisp!

Zara

Bij Zara kiezen ze voor een hoge slipper met een zool van maar liefst 4 cm. De slipper is van goede kwaliteit en is gemaakt van leer. Op de bovenkant zit nog vacht. Draag ze onder een simpele, zwarte kokerrok (H&M, €9,95) en daarboven draag je deze Zara blouse met prachtige print. Verkrijgbaar voor €39,95. De basis is gelegd, nu nog accessoires! Ga voor deze prachtige rode schoudertas van Zara. 100% leer en hij kost €129. Voor €20 koop je deze geweldige Topshop zonnebril die het helemaal afmaakt. Een outfit om in te feesten maar ook om in te flaneren onder de zon!

Tekst Max Herlings