Grunge bij Saint Laurent

Grunge is terug, maar niet zonder een hoge dosis glamour. En dat weet Hedi Slimane-creatief directeur bij Saint Laurent- maar al te goed! De ontwerper brengt deze winter een ode aan de grungecultuur op een stijlvolle manier. Zo ook op het gebied van schoenen. Over de catwalk paradeerden modellen in boots geïnspireerd op het  grunge tijdperk uit de jaren ’90. Dat betekent zwart, studs en heel veel leer! Een collectie vol eyecatchers en statement makers. Eén daarvan zijn deze geweldige edgy boots uit de fall/winter collectie van 2013.

Deze Saint Laurent leren laarzen hebben een rebelse geest! De boots, zwaar bezaaid met gespen, riemen en studs, zijn perfect voor het creëren van de ultieme grunge look. Verkrijgbaar via Netaporter voor € 1,695.

Alles over de grunge stijl van Saint Laurent 2013. Lees hier alles over de grunge look en stijl van Saint Laurent op het gebied van fashion 2013.

Styling tip

Draag stijlvol met een maxi chiffon jurk in combinatie met een paar grungy boots. Of ga voor de all black everything look door een zwarte jeans en zwart motorjasje te combineren bij de boots.           

Mix delicate stoffen met oversized items, zoals een sweater,  stoere boots en een coole attitude! En je bent klaar voor de winter!