Grootste H&M winkel in New York

Misschien heb je het al gehoord, misschien niet. De Zweedse modeketen gaat het grootste H&M filiaal ter wereld bouwen in New York. In de herfst van 2014 kunnen H&M fans hun hart ophalen want dan gaat de bouw beginnen.

Big in The Big Apple

Het grootste filiaal van H&M zal een totale oppervlakte van 63.000 vierkante meter hebben en zal pal naast warenhuis Macy’s te komen staan. Macy’s is volgens het Guinness Book of Records het grootste warenhuis ter wereld met een totale oppervlakte van 198.500 m2.  Als echte fashionjunk kun je dus uren struinen in dit geweldige warenhuis in The Big Apple.

Alles onder één dak

Zowel mannen, vrouwen en kids kunnen terecht bij de nieuwe winkel van H&M. Verder is er een sportafdeling, afdeling voor wonen, grote maten, lingerie, schoenen en accessoires. In dit filiaal vind je dus alles onder één dak en hoef je niet meer naar verschillende H&M’s om een bepaalde categorie te zoeken. Je vindt dus alles in één winkel. Makkelijk en handig tegelijk! H&M verspreidt namelijk hun collecties over verschillende filialen. De collectie in elke H&M is dus anders. Met de komst van dit reusachtige filiaal in New York komt daar dus nu verandering in.  

Het gigantische filiaal van H&M zal gebouwd worden op de hoek van Fifth Avenue en 48th Street. Wanneer deze H&M zijn deuren opent is nog niet bekend. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het zover is!