Dé trends van dit moment!

Doe-het-zelven

Op het gebied van juwelen en accessoires zie je dit seizoen veel ‘hergebruikte’ materialen zoals paperclips en veiligheidsspelden, vaak verguld of verzilverd. Iedereen houdt van knutselen, maar die gedroogde pasta ketting mag je nog even thuis laten en ben je überhaupt niet zo crea, is kopen waarschijnlijk de beste optie.

Zacht en pluizig

Van luxueuze schapenvachten in opvallende kleuren tot gigantische sneeuwjassen die je er doen uitzien als de verschrikkelijke sneeuwman, je hebt een warme, zachte winterjas nodig. Je vindt in de collecties van verschillende merken zowel schapenvachten als dikke, wilde lappen namaakbont die je zelfs boven de Poolcirkel niet zouden misstaan. Je vindt bij Van Tilburg Online bijvoorbeeld de Goosecraft jas, SuperTrash jas en de Esqualo jas waarmee je zo de iglo uit zou kunnen kruipen.

De manchet

De favoriete plek voor wilde experimenten op de catwalk was dit seizoen de manchet. Zoals mouwen die uitlopen in gigantische bel-manchetten, als mouwen die eindigen in namaakbonten manchetten passeerden de revue. Geen van beiden zijn we nog echt op de straat tegengekomen, maar als je heel avontuurlijk ingesteld bent kan je natuurlijk de onderzijde van je oude Uggs afknippen, de bovenzijde binnenstebuiten draaien en daar je polsen in verwarmen. Je maakt in ieder geval een statement.

Boho

De jaren 70 zijn terug. Alweer. Voor het tweede seizoen nu zie je invloeden uit de jaren 70, waarbij de glamrock look van vorige seizoen plaats heeft gemaakt voor aarde tinten, prints en texturen. De perfecte afmaker van de boho look dit seizoen? De poncho. 

Red alert!

Of het nu bloedrood is, ketchup-rood of het rood van een bos verse rozen, rood is dé kleur van het seizoen. Alle grote designers hebben dit seizoen looks waarbij je van top tot teen in de kleur bedekt wordt en ongetwijfeld vele blikken zal trekken. Je maakt de look compleet met een rode/zwarte Dorea pumps van Peter Kaiser bij Omoda.nl