Dé schoenentrends van 2017

Dit seizoen zijn er natuurlijk weer een paar nieuwe trends op het gebied van schoenen. Voor zowel mannen als vrouwen zijn er weer verrassende schoenentrends om rekening mee te houden bij het aanschaffen van een nieuwe garderobe. Ook dit keer zijn er weer een paar trends waarbij je wel echt moet durven zoals sandaalschoenen die weer terug zijn van weggeweest.

Voor de dames zijn vooral plateauzolen, laarsjes met riempjes en cone heels helemaal in dit voorjaar. Voor een handig overzicht kan je deze speciale pagina van Schuurman Schoenen bekijken met de laatste trends.

Zoals gezegd zijn deze lente laarsjes met riempjes helemaal in, maar ook loafers doen het goed met deze nieuwe trend. Bestel dus vast een paar zodat jij niet achter de feiten aan loopt.

Wat bovendien leuk is om te vermelden is dat metallic schoenen deze lente weer gezien mogen worden, ondanks dat je misschien gewend bent om glimmers en glitters alleen met Kerst te dragen, kan je ze nu ook weer gewoon aan!

Mannen kunnen hun borst nat maken met de schoenentrends van het voorjaar 2017: schoenen met felgekleurde zolen, nette sneakers, maar ook sandaal schoenen zien we veel terug in het assortiment.

Gooi je afgetrapte, vieze en kapotte sneakers maar vast weg want dat is nu echt passé. Dit seizoen willen we nette sneakers zien met suède en glad leer. Jij gaat het niet meer maken met oude Converse of adidas sneakers. Gelukkig heeft bijvoorbeeld Schuurman Schoenen een groot aantal super leuke sneakermodellen tegen aantrekkelijke prijzen.

Vind je dat iets te netjes, ga dan voor lekker felgekleurde zolen onder je schoenen en doe op jou manier mee met de laatste schoenmode. Als je dit ook een beetje te veel van het goede vind, kan je natuurlijk nog kiezen voor lage basic schoenen waarmee je lekker kan combineren!