De laarzen kunnen de kast weer uit!

Goed nieuws voor iedereen die graag laarzen draagt: de tijd van blote benen en luchtige zomerschoentjes is voorbij. De koudere periode komt eraan en daarmee de gelegenheid om je benen in mooie leggings en laarzen te steken.

Er zijn vrouwen die ze gewoon de hele zomer onder een jurkje aantrekken, maar lang niet iedereen durft dat aan. Het wordt ook al snel lomp met blote benen, en ook erg warm. Vooral de dikke, gevoerde uggs zijn niet echt geschikt om te dragen als het boven de dertig graden Celsius is. Maar die temperaturen zijn voorlopig niet meer aan de orde. Tijd dus om eens rond te gaan kijken naar iets nieuws voor aan je voeten. 

Laarzen love

Op omoda.nl kun je op je gemak het laarzenaanbod voor het komende seizoen bekijken. Van korte, lage laarsjes tot eindeloos lange, elegante exemplaren waarin je je een echte vamp voelt. Wil je trendy voor de dag komen, dan is ‘stoer en stevig’ het motto voor de komende winter. Met dierenprints of franje ben je helemaal bij de tijd. Maar wie graag eigenzinnig een persoonlijke keus maakt, kan uit eindeloos veel andere mogelijkheden kiezen.

Omoda

Of je er nu de hele zomer naar gehunkerd hebt of niet, de komende tijd zullen laarzen goed van pas komen. Al was het alleen maar om je voeten lekker warm en droog te houden. Alle reden om eens een kijkje te nemen bij omoda.nl