Budget tip: Louboutin x Zara

Net als ons geen geld voor Louboutin, maar wil je toch een items die er een beetje op lijkt? Lees dan vooral verder want wij hebben een leuke budgettip voor je gevonden! Een tas van de Zara die een beetje op de tas van Louboutin lijkt. Stoer en een beetje punky met spikes en studs!

Louboutin

Deze coole schoudertas van Christian Louboutin heeft een beetje een punkachtige look. De naam Sweety Charity komt niet helemaal tot zijn recht, wij vinden de tas namelijk niet echt ‘sweet’ maar vooral erg stoer. Helemaal bezet met mini zwarte spikes en een strik op de voorkant. Het hengsel is een metalenketting en de voering is rood wat het net iets leuker maakt! Deze tas kost helaas €995 en heeft een formaat van 15 x 9 x 5 en is dus erg klein en duur, maar lees vooral even verder voor onze budgettip! 

Budget tip: Louboutin x Zara: tassen, clutches en meer. Alles over de tas van Zara en die van Louboutin. Een leuke budget tip en ook nog eens betaalbaar.

Zara

En dan nu onze heerlijke budgetproof variant. Deze schoudertas van de Zara is gemaakt van zowel schaapsleer als koeienleer en dus van erg goede kwaliteit! Wat deze tas zo leuk maakt is de opdruk: hij zit vol met sierstiksels en kleine studs. De schouderband bestaat uit een metalenketting. De tas heeft een magneetsluiting en gaat dus erg makkelijk dicht. Wat extra handig is, is dat de tas redelijk groot (18 x 24 x 7) is vergeleken met de Louboutin dus ruimte genoeg voor al je prulletjes! De tas kost €99,95, waardoor je dus zo’n €895,05 bespaard!

Budget tip: Louboutin x Zara: tassen, clutches en meer. Alles over de tas van Zara en die van Louboutin. Een leuke budget tip en ook nog eens betaalbaar.

Tekst Karlijn van Mil