Adidas x Jeremy Scott lente collectie 2014

Een decennium van een zeer succesvolle samenwerking, geen wonder dus dat Adidas x Jeremy Scott dat vieren met een geweldige collectie. Voor aankomend voorjaar verschijnt er een nieuwe collectie van het sportmerk en de designer om de 10-jarige samenwerking te vieren.

Lookbook

Adidas heeft een lookbook uitgebracht met een reeks van kleurrijke beelden met in de hoofdrol model Ajak Deng. Het topmodel siert de campagne in kleurrijke items van Adidas in combinatie met de sneakers van Jeremy Scott. Een echte musthave voor de fashionista die gek is op streetwear!

Designs

Het is een eigenzinnige collectie geworden. Denk aan wegdesneakers, high tops voorzien van de bekende vleugels en zelfs een paar hakken komen voor in de Adidas Originals by Jeremy Scott collectie.

We love Jeremy Scott!

De gedurfde stijl van zowel Adidas als Jeremy Scott komt helemaal tot uiting in de nieuwe campagne. Veel kleur, het logo van Adidas en een hoge dosis energie. Onder de patronen van dit seizoen zie je gevleugelde dollartekens, kleurrijke bloemen, luipaard prints en traditioneel parel borduurwerk.

 

Eigenlijk alle signature motieven van Scott zijn verwerkt in deze collectie. Ben je dus een echte Jeremy Scott fan? Neem dan zeker een kijkje!