Witte pumps tijdens de kerst

Tijdens de kerstdagen wil jij natuurlijk opvallen met je outfit. Waar de gemiddelde feestganger voor een pump in zwart of rood gaat, omarm jij het winterse weer en laat je zien dat snowwhite pumps ook prima kunnen tijdens een feestje! Met deze futuristische hakken, ben jij degene met de meest opvallende schoenen van de avond!

Kenmerken

Deze hakken van Asos zijn een prima alternatief op een klassieke hak. De witleren pumps hebben een hak van 12 cm maar ze hebben gelukkig ook een plateau voor wat extra comfort. Na het diner kun jij dus ook helemaal losgaan op Last Christmas en andere kerstmuziek. Dee pumps doen de jaren 80 herleven maar dan wel in een modern en vooral feestelijk jasje. Hakken, Asos, €133.57.

Styling tips

Wit op wit wordt al snel klinisch en saai en het is niet echt geschikt voor de feestdagen. Ook een gekleurd jurkje doet deze schoenen niet tot hun recht: ze worden dan snel een tikje ordinair. Nee, om het beste in deze pareltjes naar boven te halen draag je ze onder een zwarte jurk en style je het af met de juiste accessoires.

Tekst Max Herlings