Welke kleding en schoenen moet je dragen op een zomerbruiloft?

Heb je binnenkort een zomerbruiloft op de planning staan? Geweldig! Maar wat moet je dragen tijdens deze belangrijke gelegenheid? Wij weten het antwoord. Lees snel verder, zodat je binnenkort stijlvol voor de dag komt.

Kies voor soepele kleding

Kleding van licht ademend textiel is  uitstekend voor de zomer. Kies daarnaast voor soepele kleding, zoals een lichte jurk, om je comfortabel en mooi te voelen. Een informeel zomers huwelijksfeest vraagt om losse kledij. Er zijn tal van prachtige kleding om uit te kiezen voor een zomerbruiloft. Het is belangrijk dat je rekening houdt met het thema en de locatie van de bruiloft.

Wat draag je ’s middags tijdens een zomerbruiloft?

Tijdens een zomerbruiloft zal het waarschijnlijk vrij warm zijn, helemaal wanneer de viering buiten plaatsvindt. Bruiloften overdag zijn meestal minder formeel dan ’s avonds, dus, tenzij anders vermeld. Draag ’s avonds iets semi-formeels, zoals een mooie jurk, als dat gevraagd word. Kies daarnaast voor neuturale tinten.

Welke schoenen zijn geschikt voor een zomerbruiloft?

Naast mooie kleding is het juiste schoeisel natuurlijk ook heel belangrijk. bespreken schoeisel! Misschien vindt de zomerbruiloft wel plaats aan de kust. Soms zijn blote voeten prima. Maar mocht je toch schoenen moeten dragen kies dan oor het volgende:
1 – Zand-vriendelijk, zodat je geen problemen hebt om te wandelen over het strand.
2 – Comfortabel

Waarom espadrilles een goede keuze zijn

Wat betreft bovenstaande eisen zijn sandalen of espradilles uiterst geschikt. Een set espadrilles zijn uitstekend geschikt voor gebruik op het zand. Deze schoenen zijn gemaakt van een duurzaam katoenen canvas natuurlijk rubber en maken het gemakkelijker om te lopen op zand. We wensen je een prachtige bruiloft toe!