Wannahave: regenlaarzen van Philipp Plein

Het Italiaanse label Philipp Plein is dit jaar aardig in the picture en steelt elke dag de harten van nieuwe Shoejunks. Met heel wat verkooppunten in ons kleine kikkerlandje en een eigen store in de Amsterdamse PC Hooftstraat laat Philipp Plein zien dat ze geen one day fly zijn!  Naast de kleding en accessoires zijn de schoenen fabulous! Vooral de regenlaarzen van het luxe merk zijn razend populair, wij zetten de leukste op een rijtje!

Skull invasion

Deze rubberen regenlaarzen van Philipp Plein zijn helemaal de bom. Dus ben je nog opzoek naar een paar ge-wel-di-ge laarzen voor dit sombere weer, dan zit je hier goed! De bekende doodskop ook wel skull genoemd is hét handelsmerk van de designer en komen terug op de jasjes, shirts en andere items. De studs op de riem en aan de achterkant van de laars, geven de boots een rebelse look. Hebben? De laarzen kosten 450 euro. Dit model is verkrijgbaar in de kleuren zwart en taupe.

Glitter & Glamour

Als iemand weet waar bling bling voor staat dan is het Philipp Plein wel. Met deze rubberen laarzen aan je voeten steel je gegarandeerd de show! Deze boots ademen glitter & glamour en zijn bedoel om een echt statement mee te maken! Prijs 375 euro.

Wannahave: regenlaarzen van Philipp Plein. Lees hier alles over de rubberen regenlaarzen van Philipp Plein. Een echte wannahave voor de herfst!

Big studs

Naast het glitter design en de skull kun je ook kiezen voor de rubberen boots bezaaid met studs. Ook Phillip Plein doet mee aan de punk-trend zo te zien met deze laarzen. Prijs 450 euro.

Wannahave: regenlaarzen van Philipp Plein. Lees hier alles over de rubberen regenlaarzen van Philipp Plein. Een echte wannahave voor de herfst!