Musthave: Stella McCartney blokhakken

De seventies zijn aankomende zomer terug en dat is ook te zien op schoenengebied! Deze heerlijke retro blokhakken van Stella McCartney zijn perfect voor op een zomerse avond  of voor op een feestje. Het fuchsia, donkergroene en oranje pythonleer is chique en zal elke outfit veranderen in een modieus geheel!

Feestelijke fashion

Dit is nou typisch zo’n paar hakken dat je echt overal bij kunt dragen. Een little black dress wordt compleet omhoog getrokken thanks to dit paar. Ook een jumpsuit, jeans of pantalon kan prima met deze kleurrijke beauties. Dankzij het plateau is de schoen ook nog comfortabel en kun je de hele avond dansen, lopen en staan zonder een moment pijn in je voeten. Dit prachtige paar is te bestellen voor €615.

Wear it with

Kies voor een stijlvolle en feestelijke retro inspired outfit. Ga voor een simpele zwarte basis die bestaat uit een pantalon (H&M, €29,99) die taps toeloopt zodat de heels goed uitkomen. Daarboven ga je voor een simpele maar chique blouse van Zara die te koop is voor €16,99. Maak het af met dé perfecte kimono. Dit exemplaar van Topshop kost €85 en is gemaakt van zijde. Retro, vintage en lekker glamour! Tenslotte kies je voor een statement clutch zoals deze gouden van Forever 21 (€21)

Tekst Max Herlings