Musthave Nike wedge limited edition

Wij zijn gek op wedges en welke Shoejunk eigenlijk niet? Sinds de uitvinding van de wedge sneaker door Isabel Marant ,een aantal jaar geleden zijn, deze schoenen razend populair. Ook onder verschillende designers zoals Jimmy Choo, Lanvin en Giuseppe Zanotti die de wedge in een nieuw jasje staken. Maar ook modeketens als Primark, Zara en H&M namen de wedge op in hun assortiment tegen een betaalbaar prijsje. Naast de luxe labels zijn ook sportieve labels als Adidas en Nike gevallen voor deze schoenen en hoe! Die laatste komt deze winter wel met een hele speciale uitvoering die wij bekronen tot musthave voor aankomend najaar!

Musthave: Nike wedge limited edition. Bekijk hier dé absolute musthave voor aankomende winter. Deze Nike wedge is helemaal de bom! Ontdek deze wedge!

Studs en goud

Naast Nike Air Max sneakers zijn de wedges van Nike ongekend populair. Geen wonder dus dat het sportmerk een andere weg inslaat. Nike ontwerpt namelijk een limited editon wedge sneaker die exclusief verkrijgbaar is via netaporter. De wedge is zwart en bezaaid met gouden studs. Ook het logo van Nike is met metallic goud versierd. De Nike Dunk Sky Hi suède wedges hebben een hakhoogte van 7.5 cm en kosten €250 euro. Goed om te weten: de wedges vallen klein, neem dus een maat groter dan normaal. Draag je maat 38 ga dan voor maat 39. Wat vind jij van de sneakers?

Verkrijgbaar bij Netaporter