Musthave: Howsty boots, shop nu!

Dat Howsty boots een regelrechte hit zijn in schoenenland is inmiddels bekend. Deze festival bohemien boots zijn momenteel razend populair en zijn een veel gespot item op de fashionblogs, maar ook in bladen als de Vogue en de Elle. Bekroond tot musthave door de modemagazines en getipt door bekende stylisten, het is een feit: Howsty boots are here to stay.

Howsty

Het Spaanse label komt elk seizoen met een nieuwe collectie. En dit keer is het de beurt aan de Indhi collectie van het spraakmakende schoenenmerk. Howsty staat bekend om de hoge kwaliteit van de boots en de fashionable designs. De boots bestaan uit handgemaakt patchwork afkomstig uit India. Alle patchworks op de boots zijn one of a kind, dus geen enkele laars is hetzelfde. Wij zijn gek op deze musthave!

Howsty boots 2014: bekijk de nieuwe collectie Indhi. Lees en shop hier de nieuwe Howsty boots. Shop alle nieuwe designs hier uit de Indhi collectie.

Shop hier!

Perfect voor het aankomende festival seizoen of voor een bohemien summer night. Authentiek,trendy & summer proof. Hebben? Bestel de laarzen hier! Of klik op de foto.