Match je telefoon met je outfit dankzij deze tips

Wie heeft er tegenwoordig nou geen smartphone? De nieuwste Samsung Galaxy of de iPhone zijn altijd onderwerp van gesprek. Als echte fashionista is het wel belangrijk dat je telefoon goed bij je outfit matcht, dus hier een paar tips om dat te bereiken!

Matchend met je tas

Tegenwoordig dragen we graag strakke broeken. Hierdoor bewaren wij onze telefoon graag in onze tas, dus het is wel de bedoeling dat je telefoon hiermee matcht. Gelukkig leveren Samsung en Apple hun telefoons in allerlei kleuren, dus dat moet goed komen. Als je bij je nieuwe telefoon ook een goedkoop sim-only abonnement neemt, kan je het geld wat je bespaart gebruiken om zo’n nieuwe matchende tas te kopen. Veel merken hebben prachtige tassen in diverse kleuren, er zit er sowieso een bij die helemaal mooi staat bij je nieuwe telefoon!

Een mooi telefoonhoesje

Zorg er altijd voor dat je een leuk telefoonhoesje hebt, vooral bij een sim-only abonnement want dan wil je helemaal dat je telefoon zo lang mogelijk meegaat. Tegenwoordig zijn ze in alle soorten en maten te vinden. Of je het nu leuk vind om een glitterhoesje te hebben, een artsy exemplaar of een telefoonhoesje in de vorm van een dier, the sky’s the limit! Door de grote keuze is het natuurlijk super leuk om meerdere hoesjes te hebben en deze af te stemmen op je outfit. Een leuke tribal print op je hoesje als je een tribalprintshirtje hebt bijvoorbeeld of je kan je hoesje afstemmen op je nagellak. Het is extra fijn dat dit telefoonhoesje je mooie smartphone beschermt.

Schermachtergrond

Het eerste wat je ziet als je je telefoon unlocked is natuurlijk je achtergrond. Het is heel handig dat je deze achtergrond kan veranderen wanneer je wil, en je thema dus altijd met je outfit kan matchen! Ga voor een Indisch thema, een panterprint of een zomerse foto. Extra leuk als je op een themafeestje bent en je vrienden kan verbazen met je achtergrond die helemaal matcht met het thema én je outfit.

Bron hoofdfoto: Pinterest