H&M boots: winter musthave 2014

Onlangs opende de grootste H&M van Europa haar deuren in hartje Rotterdam. Dit betekent automatisch ook de H&M met de grootste schoenenafdeling! Een walhalla voor Shoejunks en een spot die je zeker niet mag missen. Ons kleine kikkerlandje is een schoenenparadijs rijker en daar kunnen echte liefhebbers zeker van genieten. Onze redactie spotte deze té gekke boots bij de Zweedse modeketen die momenteel zowel online als in de winkel te koop zijn!

H&M boots

Met het uitbreiden van de schoenencollectie van H&M komen we steeds leukere en mooiere exemplaren tegen. Deze H&M boots zijn daar één van en voldoet by the way helemaal aan de laatste trends van dit seizoen. We zien de enkellaars terugkeren in vol ornaat maar dan wel vertaald naar zijn oorspronkelijke stijl. Met andere woorden: back to basic boots! Gespen, simpel, een comfortabele hak en zwart: precies zoals een laars moet zijn voor de koude wintermaanden. Wij zijn in love met deze leren enkellaarsjes!

H&M boots: winter musthave 2014. Alles over deze H&M boots, een echte winter musthave voor 2014. Bekijk deze fashion laarsjes hier en shop ze nu.

Premium Quality 

Gemaakt van Premium Quality en voorzien van metalen gespjes aan de zijkant van de boots, zijn deze laarsjes helemaal te gek voor de winter. Deze H&M boots zijn voorzien van een bredere hak voor een stabiel en comfortabel gevoel. De laarsjes hebben een ritssluiting aan de zijkanten zodat je ze makkelijk aan- en uit kunt trekken. 100% leder, prijs €79,99.

H&M boots: winter musthave 2014. Alles over deze H&M boots, een echte winter musthave voor 2014. Bekijk deze fashion laarsjes hier en shop ze nu.