De leukste herenschoenen trends

Trends in mannenschoenen kunnen heel divers zijn. Dit jaar is dat niet anders. Mannen dragen natuurlijk vaker dichte schoenen dan vrouwen. Dit kan de indruk geven dat ze minder variatie kunnen hebben in hun schoenentrends, maar niets is minder waar! Of het nou een sneaker of een nette schoen is, ook mannen weten er altijd wel een leuke draai aan te geven zodat ze net weer even anders zijn. Hierbij wat opvallende trends van dit jaar.

Pumped up sole

De pumped up sole is dit jaar helemaal terug. Natuurlijk zijn er meerdere soorten schoenen waarbij je deze zool tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan sneakers. De trend van de pumped up sole kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met een sneaker met een futurische print. Naast dat deze zool een mooie sneaker oplevert zorg het natuurlijk ook voor extra comfort. Als je veel moet lopen zal deze schoen heel comfortabel zijn. De pumped up sole zien we ook bij vrijetijdsschoenen. Deze herenschoenen zijn ook lekker gevarieerd dus er is keuze genoeg.

Ronde neuzen

Schoenen met ronde neuzen, vooral in de boots variant zijn dit jaar weer erg populair. Deze schoen is net wat meer casual dan de variant met een spitse neus. Dit maakt de schoen makkelijker te combineren en zorgt ervoor dat je hem op meer gelegenheden aan kan. Ideaal dus!

Prints

Prints kom je overal tegen. Of je het nou over een nette zakelijke schoen hebt, of over een casual exemplaar, prints zijn helemaal in. Deze schoen is natuurlijk wat opvallender en dat is helemaal leuk. Zo kan je goed laten zien wat jouw smaak is 🙂 Denk aan een leuke dierenprint zoals een krokodillenprint of een luipaardprint.