Brogues van het Parijse merk Adieu

Adieu dat letterlijk ‘’vaarwel’’ betekent, heeft in de schoenenwereld een hele andere betekenis. Adieu is namelijk een schoenenlabel uit Parijs die de meest stijlvolle brogues en loafers in de collectie heeft zitten. Dit eigenzinnige merk weet waar vrouwen van houden en weet precies de elementen te veranderen van dit typisch mannelijke schoentje en deze om te toveren tot ladylike en elegant.

Bad boy look

Tijdloos en vakmanschap zijn termen die hoog in het vaandel staan bij Adieu. Opgezet door Benjamin en Isabelle die een mix wisten te creëren tussen bad boy look en een verfijnd silhouet. Deze leren brogues zijn een item afkomstig uit de ready to wear lijn van aankomende zomer.

Brogues van het Parijse merk Adieu. Lees hier alles over het Parijse schoenenlabel Adieu. Bekijk de brogues en loafers van het stijlvolle merk hier.

Tweekleurig

Two tones in de kleuren mint en zwart. Net even anders en bovendien een echte eyecatcher.  De brogues bevatten een dik gesneden crêpe rubberen zool verborgen in een schuimlaag. Aandachtspiunt is dat hierdoor de schoenen een verrassend lichtgewicht gevoel geven bij het aantrekken. Prijs €555.